Audiac heeft inruilactie met Mark Levinson

Redactie HiFi.nl | 12 augustus 2015 | Mark Levinson

Onlangs waren we diep onder de indruk van de Mark Levinson No 585. En hoewel de prijs gezien de geboden kwaliteit absoluut terecht is, maakt Audiac het aanschaffen van de nieuwe versterker nu nog een stukje aantrekkelijker voor mensen die al in het bezit zijn van voorganger No 383 door middel van een inruilactie.

Bij inruil van je No 383 betaal je voor de No 585 namelijk 9.990 euro in plaats van de standaard adviesprijs van 14.490 euro. De Mark Levinson No 585 is op dit moment te bewonderen en beluisteren bij Beter Beeld & Geluid in Hilversum en Sound Gallery in Groningen. Houd de nieuwsberichten op de website van Audiac in de gaten voor toevoegingen van nieuwe No 585 dealers.

Ook als je geen No 383 in je bezit hebt om te ruilen, kan een gesprek met de Mark Levinson dealer toch nog interessant zijn. Bij inruil van andere merken versterkers kun je namelijk tot 20% korting krijgen op het aankoopbedrag. Wel wordt geadviseerd om van tevoren even te informeren bij de dealer naar de voorwaarden van de actie.

Lees verder alles over de No 585 in onze recente test van het product.


EDITORS' CHOICE