Chattelin last extra Phantom-shows in

Redactie HiFi.nl | 20 augustus 2015 | Devialet
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 11 augustus 2015

Nieuws vanuit het in Den Haag gevestigde Chattelin. De winkel is vanaf nu ook voortaan op zondag geopend, tussen 12.00 uur en 17.00 uur, en organiseert de eerstkomende drie zondagen, op veler verzoek, een aantal extra shows met de Devialet Phantom.

Devialet Phantom

Devialet Phantom

Begin deze maand had Chattelin al twee shows rondom de Phantom op het programma staan. De drukte en interesse rondom de Phantom was, zoals verwacht, overweldigend, en daarom heeft Chattelin besloten om drie extra shows te gaan geven waarbij meer mensen de mogelijkheid krijgen om alle ins en outs van het product zich te nemen. De show vinden plaats op 16, 23 en 30 augustus tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Mocht je om een of andere reden niet bekend zijn met de Phantom: de draadloze speaker van Devialet heeft een frequentiebereik van 16 Hz tot 25.000 Hz zonder vervorming met 3000 Watt piekvermogen en 105 dB geluidsdruk op 1 meter. De versterker is ingebouwd en dient alleen op netspanning aangesloten te worden; de audioverbinding is draadloos. Rechtstreeks spelen vanuit een tablet, smartphone, NAS en computer dus.

Chattelin is gevestigd aan de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag. Bekijk ook onze winkel-pagina en bezoek de website.


EDITORS' CHOICE