Show van Latham bij Audio Artistiek

Redactie HiFi.nl | 02 september 2015 | Naim Audio
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 11 augustus 2015

Importeur Latham organiseert een audio-evenement met Audio Artistiek in Vries. Op zaterdag 12 september zijn bezoekers van harte welkom om in de winkel de laatste noviteiten van merken als NAIM AUDIO, The Chord Company, Well Tempered Lab en Quadraspire te komen bewonderen.

Op het gebied van elektronica wordt de recent geïntroduceerde NAC-N272 netwerkspeler/voorversterker getoond samen met de nieuwe NAP250DR.

Speciaal voor de gelegenheid demonstreert Latham de ‘oude’ NAP250 met de nieuwe versie waarbij de nieuwe regelaars en de STATEMENT N009 eindtransistoren een duidelijke verbetering zullen geven. De demo's vinden plaats in combinatie met diverse voedingsopties, streaming muziekdiensten en DSD weergave.

Op het gebied van bekabeling is er ook veel nieuws. Zo introduceren ze de nieuwe SIGNATURE Powerkabel van The Chord Company.

Van Well Tempered Lab hebben ze de entry-level Simplex klaarstaan met het gloednieuwe TLC element, RIAA phono stage en DPS voeding, tijdelijk verkrijgbaar voor een actieprijs. Om het belang van de beste plaatsing van apparatuur duidelijk te maken is er ook een primeur aanwezig, namelijk het nieuwe X-REFERENCE rack van Quadraspire.

Tot slot zijn de laatste NAIM LABEL uitgaves op deze dag verkrijgbaar in de winkel en krijgen alle bezoekers nog een leuke attentie. De show vindt plaats tussen 10.30 en 16.30 bij Audio Artistiek in Vries, Oude Asserstraat 26. Parkeren kan voor de deur. Bekijk ook onze winkel-pagina en bezoek de website van Audio Artistiek.

Chord SignatureX-REFERENCE QuadraspireWTLC

MERK

EDITORS' CHOICE