NIEUWSHyperX

HyperX koptelefoon heeft 7.1 surround


Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2015 | HyperX

Het Zweedse HyperX introduceert een nieuwe koptelefoon voor je PC, Mac of spelcomputer. De microfoon is los te koppelen, zodat je er ook gewoon mee naar muziek kunt luisteren.

De Cloud II Pink headset is volledig ontworpen door Zweedse designers. De Scandinaviërs maakten er een wit met roos design van voor een vrolijke uitstraling, terwijl de Cloud II Pink het op technisch gebied juist serieus moet aanpakken. Met 7.1 virtueel surround sound worden namelijk liefst zeven positionele luidsprekers nagebootst.

De foam oorkussens moeten zo comfortabel mogelijk zitten en alle achtergrondgeluiden om je heen buiten houden, terwijl de microfoon eventuele ruis en echo’s onderdrukt. Ook geschikt dus voor het voeren van digitale telefoon- of videogesprekken via programma’s zoals Skype. Mensen die enkel muziek willen luisteren kunnen de microfoon loskoppelen.

De Cloud II Pink headset is toepasbaar op PC en Mac, maar via de bijgeleverde 3.5mm jack kun je hem ook aansluiten op je PS4 of Xbox One. De Cloud II is nu verkrijgbaar en de adviesprijs ligt rond de 100 euro.


EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »