NIEUWSiFi

Summersale: iFi Micro iDAC

Redactie HiFi.nl | 31 juli 2015 | iFi

Deze week bieden we in het kader van onze Summersale korting aan op één van de smaakmakers uit de Micro-serie van iFi. In onze webshop is de prijs van de iFi Micro iDAC nu tijdelijk verlaagd van 345 euro naar slechts 259 euro! Let wel, er zijn maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar en op is op.


De iDAC is een a-synchrone HD USB DAC die naast een analoge RCA uitgang ook beschikt over een hoofdtelefoonuitgang met mini-jack. Wanneer het apparaat op klank komt kun je genieten van een prachtige, rijke weergave die een uitstekende definitie koppelt aan een enorm ruimtebeeld. Waar de concurrentie het vooral in resolutie lijkt te zoeken doet de klank van de iDAC eerder analoog aan. Muzikaal en met een eigen karakter.

Het apparaat is door de geavanceerde Asynchronous / storingsvrije USB-interface (trickle-down technologie van AMR's high-end audio-apparatuur) in staat om een perfecte audio overdracht te verwezenlijken. Drie speciale interne voedingen zorgen voor een schone omgeving waarin hi-res audio het best tot zijn recht komt. Tel daar de ESS Hyperstream Chipset - meestal alleen op dure high-end audio-apparatuur toegepast – bij op en je muziek klinkt realistische dan ooit tevoren.

Wil je iFi Micro iDAC bestellen met bijna honderd euro korting? Klik dan snel door naar onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent onze resterende kortingsacties deze zomer? Schrijf je dan nu in voor onze mailing om niets te hoeven missen.

MERK

EDITORS' CHOICE