NIEUWS

Summersale: Illustrated History of High-End Audio

Redactie HiFi.nl | 07 augustus 2015

Deze week geven we in het kader van onze Summersale korting weg op een fraai audio-gerelateerd boek. Het eerst volume van de Illustrated History of High-End Audio boekenserie, met daarin aandacht voor luidsprekers, is in de webshop nu tijdelijk in prijs verlaagd van 129 euro naar 109 euro.

Illustrated History of High-End Audio

En we zijn ook nog eens de enige in de Benelux die dit boek in het assortiment hebben. Het boek is bedoeld voor de echte audio-fanaten, die niet alleen dagelijks willen genieten van de muziek die uit hun luidsprekers komt, maar ook enorm veel interesse hebben in de manier waarop al die klanken tot stand zijn gekomen.

Het prachtig afgewerkte boek - niet toevallig in het formaat van een vinylhoes – telt 320 pagina's met naast de (Engelstalige) teksten ook honderden mooie illustraties. De auteurs zijn deskundigen die elk gemiddeld meer dan dertig jaar actief zijn in de audiowereld, met als hoofdman de bekende Robert Harley.

Nog niet overtuigd? Op High End München had HiFi.nl de kans om Robert Harley persoonlijk te spreken en voor de camera te zetten. In het onderstaande filmpje vertelt hij vol passie over de totstandkoming van het boek. Beluister het zelf!

Klik vervolgens hier om het boek te bestellen voor de kortingsprijs (de verzending is gratis) en klik hier om je op te geven voor onze Summersale mailing om op de hoogte te blijven van alle komende acties.


EDITORS' CHOICE