NIEUWSFocal

Summersale: Focal Spirit One S

Redactie HiFi.nl | 24 juli 2015 | Focal

Onze zomeractie van deze week draait om de Spirit One S hoofdtelefoon van Focal. We bieden namelijk twintig euro korting aan op deze opvolger van de veelgeprezen Spirit One. De Spirit One S is nu tijdelijk verkrijgbaar voor de actieprijs van 159 euro.

In 2013 zette Focal haar eerste stappen in de markt van de mobiele hoofdtelefoons. En met succes: de Spirit One werd destijds door EISA verkozen tot de beste binnen zijn categorie. Deze opvolger, de Spirit One S, is alweer het vierde model hoofdtelefoon dat is ontwikkeld door Focal's R&D team in Frankrijk. De One S richt zich niet alleen op het beste geluid voor de hifi-liefhebber, maar is ook bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een hoofdtelefoon met stijl.

Hoe is een bejubelde hoofdtelefoon als de Spirit One nog beter gemaakt? Om te beginnen zit hij door de grotere oorschelpen nu nog comfortabeler om de oren, terwijl het geluid van buitenaf nog steeds optimaal wordt tegengehouden. Met een gewicht van slechts 280 gram voelt hij zeer licht aan. Naast een zachte hoes zit er ook een luxe en stevige draagkoffer bij inbegrepen, waardoor je de oorschelpen, in tegenstelling tot de One, niet meer hoeft te draaien.

Wil je de Focal One S hoofdtelefoon bestellen voor de tijdelijke actieprijs? Klik dan snel door naar onze webshop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent onze resterende kortingsacties deze zomer? Schrijf je dan nu in voor onze mailing om niets te hoeven missen.

MERK

EDITORS' CHOICE