NIEUWSNAD

NAD stelt nieuwe firmware beschikbaar

Redactie HiFi.nl | 26 juli 2015 | NAD

NAD gaf de nieuwe firmware update BluOS version 1.18.0 vrij. Verschillende van de nieuwe features hebben betrekking op onder meer verschillende streaming muziekdiensten..Met “Play from Mobile” kun je via een wifi-verbinding muziek streamen vanaf je mobiele apparaten. In de Navigation Drawer kun je je device selecteren en meteen beginnen te spelen. De Controller App moet het nu nog makkelijker maken om ongestoord playlists samen te stellen. Met iHeartRadio kun je, naast kiezen uit 2000 stations, ook zelf een station samenstellen met keuze uit ruim twintig miljoen tracks. Helaas is iHeartRadio vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Mensen met een abonnement op Qobuz Sublime krijgen toegang tot meer dan 28 miljoen tracks en meer dan 40,000 albums die ook in hi-res te streamen zijn. De bibliotheek van Slacker Radio is nu beschikbaar in AAC. Muziek kan gestreamed worden in 320Kbs mp3-kwaliteit. Tot slot is er bij Tidal nu een optie waarbij de muziekdienst een nieuwe playlist voor je samenstelt, aan de hand van je je eigen luistergedrag.

De update is bedoeld voor de volgende apparaten: NAD M50 Digital Music Player, NAD C390DD Direct Digital Amplifier en NAD M12 Digital Preamp DAC with DD BluOS MDC modules. Kijk ook op onze merk-pagina van NAD.

MERK

EDITORS' CHOICE