NIEUWSDeezer

Deezer integreert met IFTTT

Redactie HiFi.nl | 25 juli 2015 | Deezer

Het landschap van streaming muziekdiensten wordt steeds groter en dus doet Deezer weer iets nieuws om zich van de concurrentie onderscheiden. Ze gaan namelijk een samenwerking aan met de webservice If This Then That (IFTTT).

Gebruikers van Deezer kunnen hun account nu koppelen aan IFTTT. Door middel van eigen "muziekrecepten" kunnen met de webservice kettingreacties veroorzaakt worden over o.a. social media. En daarbij moet je denken aan: automatisch een track delen op Facebook of Twitter wanneer je deze in de Deezer-app aanmerkt als favorite, de achtergrond van je computer of telefoon automatisch laten veranderen naar het artwork van je meest beluisterde album op Deezer en artiesten automatisch toevoegen aan je playlist wanneer je hen met een speciale hashtag noemt in je tweet.

IFTTT haakt in op een gigantisch aantal apps en diensten, klik hier voor meer informatie, dus de mogelijkheden die je krijgt via Deezer zijn bijna eindeloos. Overigens kun je hier onze recensie van het meer exclusieve Deezer Elite abonnement teruglezen.


EDITORS' CHOICE