NIEUWSUltrasone

Summersale met Ultrasone

Redactie HiFi.nl | 15 juli 2015 | Ultrasone

In onze derde actieweek bieden we een aantal luxe hoofdtelefoons van Ultrasone aan voor een zeer lage prijs. Let wel op, er zijn maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar deze keer, dus wees er snel bij!

We beginnen met de Ultrasone Signature DJ; een hoofdtelefoon die vooral gebruikt wordt door professionals in de muziekindustrie, maar ook prima geschikt is om thuis en onderweg naar muziek te luisteren. Door de S-Logic Plus technologie hoor je een nauwkeurige bass en komt het geluid zonder enige ruis of vervorming je oren binnen.

De oorstukken zijn gemaakt van Ethiopische schaapshuiden en zorgen voor de beste isolatie en maximaal comfort. Bovendien beschikt de koptelefoon ook over het vermogen om zweet te absorberen. De Ultrasone Signature DJ is nu tijdelijk gedaald in prijs van 799 euro naar 449 euro. Let wel; er zijn slechts vier exemplaren voor de actieprijs beschikbaar.

Dan door naar de in-ear koptelefoon; de Ultrasone IQ. De compacte hoofdtelefoon werd door Ultrasone ontwikkeld op verzoek van muziekliefhebbers van over de hele wereld. Ondanks het compacte formaat creëert hij hetzelfde ruimtelijke geluid dat we van Ultrasone gewend zijn. Op die manier kun je je zelfs tijdens het reizen of sporten in een concertzaal wanen.

De vormgeving van de IQ zorgt ervoor dat hij ook tijdens de langste luistersessies comfortabel blijft zitten, waarbij achtergrondgeluiden volledig buiten worden gesloten. De prijs van de IQ is nu tijdelijk gedaald van 649 euro naar 399 euro. Let wel; er zijn slechts zes exemplaren voor de actieprijs beschikbaar. Reageer dus snel, want ook hier geldt op is op.

Alsof het nog niet genoeg is doen we er voor de mensen die het snelst reageren ook nog een extra bonus bij. De eerste twee personen die één van deze twee koptelefoons bestellen ontvangen namelijk ook twee vrijkaartjes (normale prijs 65 euro) voor de Spa Blancpain Races op 25 juli.

Kijk voor meer informatie daarover op http://www.blancpain-gt-series.com/. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent onze kortingsacties deze zomer? Schrijf je dan nu in voor onze mailing om niets te hoeven missen.


EDITORS' CHOICE