NIEUWSXTZ

Intosurround presenteert XTZ 99-serie


Redactie HiFi.nl | 20 juli 2015 | XTZ

Intosurround in Eindhoven presenteert de nieuwe XTZ 99-serie. De n99 FLR en LCR speakers zijn alweer de 3de generatie van de 99 serie. Net als hun voorgangers - de 99.36 en 99.25 MKII – bevatten ze hoogwaardige drivers, maar daarnaast kregen ze ook verschillende updates.

De 99.25 LCR is het boekenplank-model. Hij is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. Daardoor is hij ook geschikt als centerspeaker in een thuisbioscoop opstelling. Het model biedt de mogelijkheid voor bi-ampen of bi-wiring. De 99.36 FLR is het vloerstaande model. Hij beschikt over massieve aluminium pootjes voor een stabiele plaatsing. Dit model biedt weer de mogelijkheid voor tri-ampen of tri-wiring.

Uiteraard klinkt geen enkele luidspreker hetzelfde in elke kamer en heeft iedereen een verschillende smaak in klank. Daarom is de nieuwe 99 serie uitgerust met de mogelijkheid tot “room-tuning”. Door middel van “jumpers” kan de driver gevoeligheid worden aangepast en met de meegeleverde basreflex pluggen kunnen de poorten worden gesloten. Beide luidsprekers zijn te beluisteren bij Intosurround in Eindhoven. Bekijk ook onze winkel-pagina en bezoek de website.


EDITORS' CHOICE