NIEUWSMarmitek

Marmitek maakt subwoofers draadloos

Marmitek presenteert regelmatig producten die snoeren en draden overbodig maken (bijvoorbeeld de BoomBoom 50) en nu komt het merk met een apparaat waarmee je je subwoofer draadloos kunt maken: de Marmitek Subwoofer Anywhere 635.

De naam zegt het eigenlijk al; met behulp van het apparaat kun je je subwoofer nu plaatsen waar je maar wil. Een subwoofer levert omni-directioneel geluid waardoor hij op bijna elke plek in je luisterruimte goed tot zijn recht komt. Vaak zetten gebruikers de goedkopere varianten in een hoek en de duurdere varianten op plekken waar meer ruimte is.

Ook belangrijk voor de ideale positie zijn het soort audio en de fysieke mogelijkheden in je woonkamer. Met de Marmitek Subwoofer Anywhere 635 kun je nu verschillende posities uitproberen. Het apparaat werkt volgens het plug & play principe: je sluit de zender aan op je surround set en de ontvanger op je subwoofer.

De Subwoofer Anywhere 635 werkt met elk merk actieve subwoofer. Apparaatje ligt nu in de winkel voor een adviesprijs van 69,95 euro. Bekijk ook onze merk-pagina van Marmitek.

MERK

EDITORS' CHOICE