NIEUWSAccuphase

Accuphase verkrijgbaar bij iEar'


Redactie HiFi.nl | 09 juli 2015 | Accuphase

Vanaf nu liggen ook producten van Accuphase in de schappen bij iEar' | Ultimate sound and vision in Tilburg. Paul Hattink, eigenaar van Accuphase importeur HiFine, is erg tevreden met de gloednieuwe dealer van het merk.

"Zaken zoals deze zijn er nog maar weinig, een gigantisch uitgebreid assortiment in topklasse audio producten, een team van kundige en bevlogen medewerkers en een onafhankelijke en dus objectieve positie in de markt", vertelt Hattink over de winkel. "iEar' zorgt er voor dat de set die uiteindelijk thuis bij de klant staat te spelen volledig naar zijn of haar zin is." Op 31 oktober en 1 november 2015 vindt er ook een Audio Show iEar plaats op landgoed de Rosep te Oisterwijk waar Accuphase aanwezig is.

In 1974 werd Accuphase opgericht en verschenen de eerste producten op de markt. Het merk streeft naar een warm geluid dat vergeleken kan worden met het echte live geluid waardoor timbre, dynamiek en klankkleur de werkelijkheid benaderen. Het assortiment van de winkel bestond al uit onder andere Amerikaanse McIntosh, het Britse Naim Audio en het Canadese Classé.

Kijk voor het complete overzicht van de merken bij iEar' op onze winkel-pagina en bezoek ook de website.


EDITORS' CHOICE