NIEUWSPurePower

Daluso importeert PurePower APS

Redactie HiFi.nl | 06 juli 2015 | PurePower

Importeur Daluso haalt het Noord-Amerikaanse PurePower APS naar Nederland. PurePower specialiseert zich in stroomlevering en stroomkwaliteit voor je audio-, video-, home theater en multimedia-apparatuur.


Met het dubbele conversie AC regeneratie- ontwerp en (interne) industriële batterijen zorgt PurePower zeg maar voor een elektriciteitscentrale in het klein. Zo moeten alle (ver)storingen, onregelmatig- heden en tekortkomingen van het voorliggende stroomnet voorkomen worden.

Het aanleggen van een ‘audiofiele’ stroomgroep is daarbij niet meer nodig. Alleen nog maar een paar gepaste stroomkabels tussen de PurePower-unit en de apparatuur. En met zeven stopcontacten aan een PurePower APS heb je voldoende aansluitcapaciteit voor zelfs een redelijk grote set.

Er zijn drie PurePower-modellen beschikbaar: van 1350, 1800 en 2700 Watt. Valt het stroomnet uit dan kun je met één of twee van de optionele PowerPacks automatisch nog uren blijven kijken of luisteren. Als het stroomnet weer inkomt worden alle interne batterijen en/of PowerPacks weer automatisch opgeladen.

De modellen zijn leverbaar vanaf medio juli 2015. Je kunt de gratis Power Audit aanvragen om te bepalen welke je nodig hebt. De prijzen zijn als volgt: PP+ 1500 (22kg) € 3600 - PP+ 2000* (34kg) € 4850 - PP+ 3000* (42kg) € 6100. *Optionele PowerPacks € 1190 en € 1290. Kijk voor meer informatie op de site van Daluso.


EDITORS' CHOICE