NIEUWS

Prijsvraag: 2Raumfeld High End

Redactie HiFi.nl | 03 juli 2015

Naast onze zomeractie gaan ook de reguliere prijsvragen gewoon door. Deze maand mogen we in samenwerking met Raumfeld de 2Raumfeld High End, ter waarde van 1799,99 euro, helemaal gratis weggeven.


Met deze draadloze speakers kun je meerdere ruimten in huis vullen met muziek in de hoogste kwaliteit. De twee kleinere speakers zijn de Raumfeld Cubes; en daarbij maken we onderscheid tussen de Master en de Slave. De twee speakers worden met een speciale kabel met elkaar verbonden, zodat het er geen tijdsverschil ontstaat in de weergave van je audio.

De set bestaat verder uit twee grotere L-speakers. De actieve Raumfeld speaker L gebruikt 3-kanaals techniek voor analytisch high end geluid in professionele audiokwaliteit. De passieve 'Slave' luidspreker van het Stereo L paar is precies hetzelfde als de 'Master'. In de Master is echter de complete elektronica inclusief versterker voor beide vloerstaande luidsprekers ingebouwd.

De 2Raumfeld High End kan uit de voeten met een bijna onbeperkt aantal audiobronnen. Van Android- of iOS-apparaten tot NAS-servers en computers en alles daar tussenin. Uiteraard behoort ook streaming tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld met online muziekdiensten als Spotify en Tidal. Klik snel door naar onze prijsvraag-pagina om te zien hoe je kans kunt maken!

Let wel: je ontvangt een bevestigingsmail voor inschrijving van de nieuwsbrief van Teufel en alleen deelnemers die zich inschrijven voor deze nieuwsbrief maken kans op deze prachtige prijs.


EDITORS' CHOICE