NIEUWSNaim Audio

Show met Naim en KEF bij Bender Hifi


Redactie HiFi.nl | 02 juli 2015 | Naim Audio

Op zondag 5 juli demonstreert Bender Hifi in Arnhem de Naim NAC-N272 voorversterker / streamer en de nieuwe NAP-250DR eindversterker. Beide versterkers worden gecombineerd met de Reference Five luidsprekers van KEF.

De NAP 200, 250,300 en 500 eindversterkers zijn vanaf heden uitgerust met NA 009 uitgangstransistoren die zijn voortgekomen uit de ontwikkeling van het Statement Project en de Naim Discrete Regelaars die worden toegepast in de voedingen. Deze nieuwe technologie is het resultaat van twee intensieve periodes van R&D ontwikkeling en wordt nu toegepast in de Classic Range eindversterkers om zo de geluidskwaliteit een flinke stap voorwaarts te laten maken.

De verbeterde versies bieden nog meer de fundamentele eigenschappen die Naim onderscheidend maken, namelijk snelheid, ritme en timing. Zij vormen het hart van elk highperformance audiosysteem met Naim voorversterker en bron of de nieuwe NAC – N 272 voorversterker. Naim heeft naast deze 2 belangrijke verbeteringen ook wat kleinere dingen verbeterd, met onder meer een revisie van circuit boards en een verbeterde plaatsing van transistoren en warmte-afvoer.

De show op zondag 5 juli vindt plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Bender Hifi is gevestigd aan de Steenstraat 54 in Arnhem. Neem ook een kijkje op de winkel-pagina en de website van Bender Hifi.

MERK

EDITORS' CHOICE