Summersale bij Hifidelity van start!

De landelijke hittegolf is in volle gang en dus starten wij vandaag met onze grote zomeractie bij Hifidelity. In juli en augustus geven we korting weg op veel fraaie producten van de bekendste merken en we trappen af met Bowers & Wilkins


Tijdens deze eerste actieweek kun je een prachtige P3 koptelefoon van B&W aanschaffen voor de helft van de prijs. Daarmee betaal je in plaats van 199 euro tijdelijk slechts 99 euro. En die korting is niet alles, want daarnaast doen we er ook nog eens een Gold Membership van HiFi.nl bij… helemaal gratis.

De P3 is een echte on-ear hoofdtelefoon waarbij de oorkussens zich tegen je oor aandrukken en zich naar de vorm ervan aanpassen. Niet alleen sluiten ze je oren daardoor nog beter af, door middel van twee krachtige magneetjes blijven ze ook stevig op hun plek zitten, terwijl ze tegelijkertijd ook moeiteloos verwijderd kunnen worden. Klik hier om de aanbieding te bekijken.

De P3 koptelefoon van B&W is de eerste van vele producten die we in juli en augustus met korting aan gaan bieden. De komende weken volgen nog meer acties in samenwerking met merken als onder meer Ultrasone, Geneva, Seagate, Simple Audio en Teufel. Benieuwd welke merken daar nog bij gaan komen en welke producten zij gaan aanbieden? Volg dan deze link en schrijf je in voor onze Summersale-mailing om niets te hoeven missen.

MERK

EDITORS' CHOICE