NIEUWST+A

HV serie van T+A heeft eerste dealers

Redactie HiFi.nl | 08 juli 2015 | T+A
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 26 juni 2015

Distributeur Dynaudio geeft het dealerschap van de exclusieve HV serie van T+A aan Alpha High End en The Hifi Studio Number One. Bij de winkels in respectievelijk het Belgische Brasschaat en Leiden staan vanaf nu diverse modellen uit de serie klaar om gedemonstreerd te worden.

HV staat voor Hoog Voltage en is een revolutionair concept dat door T+A in de High End HV Serie is verwerkt. Versterkers in de HV Serie werken intern met een hoger voltage, waardoor ze een extreem lineaire frequentiecurve kunnen koppelen aan een zeer lage vervorming. Daardoor zou een ongekend dynamische en schone muziekweergave ontstaan.

Ook de behuizing van de HV Serie is uniek; er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van 10 tot 15mm dikke panelen van massief aluminium, zodat ongewenste magnetische velden de behuizing niet binnen kunnen dringen. Ieder model in de HV Serie heeft een consequent doorgevoerde, volledig symmetrische opbouw en wordt in Duitsland met de hand gebouwd.

De T+A HV Serie omvat momenteel de P-3000 HV voorversterker, de A-3000 HV mono/stereo eindversterker, de PS-3000 HV power-supply, de PA-3000 HV ge√Įntegreerde versterker, de MP-3000 HV multi-source speler, en de PDP-3000 HV CD/SACD-speler √©n DSD-DAC (te zien op de foto). Bekijk ook de website van Alpha High End en de website van Hifi Studio Number One.

MERK

EDITORS' CHOICE