NIEUWSTeufel

Teufel AIRY hoofdtelefoon krijgt make-over

Redactie HiFi.nl | 24 juni 2015 | Teufel

De draadloze AIRY is één van de meest succesvolle koptelefoons van Teufel en daarom voegt het merk nu een nieuwe kleur toe aan het assortiment. De populaire koptelefoon, die in november 2014 verscheen in de kleuren zwart, wit en ivory, krijgt nu een limited edition in petrol.

De Bluetooth 4.0 connectie met aptX zorgt voor het draadloos beluisteren van muziek. Met ingebouwde microfoon, die storende externe geluiden weet te filteren, voer je telefoonsprekken, terwijl je je ook via Skype en FaceTime draadloos verstaanbaar kunt maken. Met de NFC-connectie kun je de koptelefoon verbinden met je afspeelapparaat.

De ingebouwde batterij garandeert een speelduur van 20 uur op normaal volume en 14 uur bij hoog volume. Is de batterij leeg, dan laad je hem binnen twee à drie uur op met de meegeleverde USB-kabel. Een eveneens meegeleverde 3,5 mm mini-jack kabel maakt het overigens mogelijk om je muziek ook via de kabel te beluisteren.

De uitvoering in petrol is maar tijdelijk beschikbaar. Je kunt de Limited Edition nu bestellen via de webshop van Teufel. De adviesprijs is dezelfde als die van de reguliere uitvoering, namelijk 149,99 euro. Bekijk ook onze merk-pagina van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE