NIEUWSJBL

JBL komt met draagbare Xtreme-speaker

Redactie HiFi.nl | 26 juni 2015 | JBL

JBL introduceert weer een nieuwe Bluetooth-speaker; de JBL Xtreme. Volgens JBL is het speakertje dan ook extreem op meerdere manieren; hij moet een krachtig stereogeluid leveren en bestand zijn tegen barre weersomstandigheden.

De vier actieve speakers en twee basradiatoren moeten zorgen voor het eerdergenoemde stereo-geluid. Als je nog verder wil gaan kun je meerdere JBL speakers met elkaar verbinden. Of je kunt om de beurt met drie smartphones of tablets draadloos muziek afspelen. Met de stevige en spatwaterdichte behuizing moet de speaker vooral geschikt zijn om mee te nemen naar een strand of park.

De speaker wordt geleverd met een oplaadbare Lithium-ion 10,000mAh batterij. Die zou in staat moeten zijn om tot 15 uur lang muziek af te spelen, terwijl je er tegelijk je mobiele apparaten mee op kunt laden. Verder is er een knop aanwezig om de ingebouwde echo- en ruisonderdrukking in te schakelen en zo ongestoord telefoongesprekken te voeren.

De speaker is vanaf 1 juli 2015 verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. De adviesprijs zal 299 euro gaan bedragen. Kijk voor meer informatie op de website van JBL.


EDITORS' CHOICE