Ultimate Ears presenteert UE ROLL-speaker

Redactie HiFi.nl | 19 juni 2015 | Ultimate Ears

Ultimate Ears introduceert een nieuwe Bluetooth-speaker die draagbaar is en tegen een stootje moet kunnen. De zogenaamde UE ROLL moet een krachtig en helder 360-graden geluid produceren, waarbij een diepe bass zorgt voor de harde beats.

Wat betreft het ontwerp borduurt de UE ROLL verder op zijn voorganger de UE BOOM. De speaker heeft een elastisch koord om hem makkelijk ergens aan vast te knopen en mee te nemen. De speaker is waterproof (IPX7 gecertificeerd) en moet daarnaast ook tegen een stootje kunnen. Volgens de fabrikant kun je hem met een gerust hard over gooien of laten vallen zonder dat hij daarbij schade oploopt.

Net als de UE BOOM en UE MEGABOOM kun je ook deze speaker constant updaten. Momenteel kun je met de UE ROLL-app voor iOS en Android wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. In de toekomst volgen nog meer updates die je met de app draadloos kunt downloaden.

De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli beschikbaar voor een adviesprijs van 129,90 euro. Bekijk ook onze merk-pagina van Ultimate Ears.


EDITORS' CHOICE