NIEUWSSeagate

Seagate Test 'T Thuis


Redactie HiFi.nl | 11 juni 2015 | Seagate

Met de Personal Cloud introduceert Seagate een nieuw opslagsysteem dat in geen enkel thuisnetwerk zou misstaan. Wil je dat aan de levende lijve ondervinden? Doe dan mee aan onze Test ’T Thuis-actie!

Hoe gaat het in zijn werk? Wij willen een aantal van onze lezers als HiFi.nl review panel aan de slag laten gaan met de Personal Cloud, zodat ze vervolgens hun mening met ons kunnen delen. Samen met Seagate verdelen we vijf exemplaren van de Personal Cloud onder de mensen die zich aanmelden. Zij krijgen in het kader van onze Test ’T Thuis-actie de kans om hem in hun eigen thuisomgeving uit te proberen. Uiteraard zullen de bevindingen van ons panel gepubliceerd worden, maar nog mooier is dat niemand de Personal Cloud na afloop weer in hoeft te leveren; iedereen mag hem houden!

De Personal Cloud combineert toegankelijkheid met gemoedsrust; je opgeslagen data is overal makkelijk bereikbaar, maar blijft altijd veilig in eigen huis. In tegenstelling tot een andere NAS is de Personal Cloud heel eenvoudig te installeren. Zelfs de grootste leek in de familie kan zo aan de slag om heel het gezin zijn eigen opslagplekje in de cloud te geven, en toch alle familiefoto’s en films netjes en op één plek te bewaren. De Personal Cloud streamt naar zowat alle systemen; van je smart-tv tot je settopbox en van je tablet tot je smartphone. Daarbij maakt hij ook automatisch een back-up van alle devices.

Eén van de voordelen is dat je de gegevens die thuis op de Seagate Personal Cloud staan opgeslagen overal veilig kan ophalen en bekijken. Door middel van de Seagate Media app kun je ook op vakantie of vanuit het buitenland de inhoud op je Personal Cloud bekijken. Je hebt altijd en overal toegang tot en controle over je eigen content. En middels de app manager, waarmee je telkens nieuwe functies kunt installeren, is de Personal Cloud ook helemaal klaar voor de toekomst. Zo is er bijvoorbeeld het in Amerika al zeer populaire Plex waarmee je een overzichtelijke bibliotheek kunt maken met al je opgeslagen films.

Wat moet je doen om kans te maken om een Personal Cloud thuisgestuurd te krijgen? Simpel, je hoeft alleen maar even het onderstaande formulier in te vullen. Om voor deelname in aanmerking te komen vragen we je wel om in te stemmen de uiteindelijke ervaringen op te tekenen, zodat we de bevindingen van ons lezerspanel op HiFi.nl kunnen delen. Daarnaast komen we dan vanuit de redactie nog even bij je langs voor een uitwisseling van ervaringen, en publiceren we dat lezersbezoek met gave fotografie. Geef je dus snel op!

Update: De aanmeldingsprocedure is inmiddels gesloten, we hebben een selectie uit de deelnemers gemaakt. De winnaars zijn per mail op de hoogte gesteld.


EDITORS' CHOICE