NIEUWSTeufel

Teufel komt met Concept C sound systeem voor pc

Redactie HiFi.nl | 04 juni 2015 | Teufel

Teufel introduceert de Concept C; een nieuw 2.1 luidsprekersysteem voor je PC. Volgens het merk onderscheidt de Concept C zich door een heldere en krachtige geluidsweergave en vooruitstrevende functionaliteiten.


Daarbij wordt aandacht besteedt aan het totale multimedia speelveld: muziek, films en games. De geïntegreerde geluidskaart moet zorgen voor de beste waargave, ook bij mobiele apparaten die verbonden worden via de Bluetooth aptX connectie. De bronselectie en het volume zijn in te stellen middels de bijgeleverde Puck-Control afstandsbediening.

Het systeem beschikt over twee 25 Watt luidsprekers en een 200 mm subwoofer. Via de meegeleverde USB-kabel wordt de pc met de subwoofer verbonden. De beide satellieten worden eveneens op de subwoofer aangesloten. Daarnaast beschikt de Concept C over een microfoon- en cinch-aansluiting.

Naast alle techniek heeft Teufel ook aandacht besteed aan het uiterlijk. De satellieten kunnen op een vlakke ondergrond geplaatst worden, maar je kunt ze ook aan de muur worden monteren. De meegeleverde kabel om de satellieten op het systeem aan te sluiten is vijftien meter lang, maar kan bijgesneden worden om overbodig kabelgebruik voorkomen.

De Concept C is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299,99 euro. Bekijk ook onze merk-pagina van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE