NIEUWSSamsung

Samsung brengt draadloze 360 Speakers naar Nederland


Redactie HiFi.nl | 29 mei 2015 | Samsung

Samsung brengt de Wireless Audio 360 Speakers uit in Nederland. De futuristische speakers gebruiken een door Samsung ontworpen ringradiator en moeten daarmee iedere ruimte vullen met een gebalanceerd, hoogwaardig geluid.


De Wireless Audio 360 Speaker verspreidt het geluid in alle richtingen. De plaats van de speaker zou daarbij geen verschil moeten maken. De Wireless Audio 360 Speaker is beschikbaar in twee varianten. De R7 is het staande model, terwijl je het draagbare R6 model is voor mee te nemen. Laatstgenoemde heeft een batterijduur van zes uur.

De speaker is een innovatie van het Samsung Audio Lab. Uitvindingen van het lab zijn de eerdergenoemde ringradiator en technologie om het geluid te verfijnen en beter ruimtelijk te verdelen. Deze oplossing zorgt ervoor dat klanken minder vervormen en wordt toegepast in de Wireless Audio 360 Speaker.

De Wireless Audio 360 Speaker is te integreren in de woonkamer. Via Wi-Fi verbind je de speaker met TV, smartphone, tablet en soundbar via de Samsung Multiroom App. Hij biedt diverse streamingdiensten voor muziek en radio, waaronder Spotify, Deezer en TuneIn.

De Wireless Audio 360 Speakers zijn nu in Nederland verkrijgbaar. Het staande model R7 heeft een verkoopadviesprijs van € 499,-, terwijl de draagbare variant R6 een verkoopadviesprijs van € 399,- heeft. Neem ook een kijkje op onze merk-pagina van Samsung.​


EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »