NIEUWSShelter

Dynamic Solutions voegt elementen van Shelter toe aan assortiment


Redactie HiFi.nl | 28 mei 2015 | Shelter

Dynamic Solutions voegt de elementen van Shelter toe aan haar assortiment van exclusieve audio. De importeur ziet Shelter dan ook als een perfect complement voor de draaitafels van Basis, Graham en de phonotrap van Aesthetix Audio.

Naast de elementen vind je in het assortiment ook een stepup-trafo die perfect aansluit op de Shelter-elementen. Yazuo Osawa, stichter, eigenaar en ontwerper van Shelter elementen was van 1982 tot 1986 element ontwerper en ontwikkelaar bij het merk Fidelity Research. Sinds 1986 ontwikkelt hij zelf elementen onder de naam Shelter.

Shelter heeft een aantal verschillende elementen, gaande van de relatief prijsbewuste Shelter 301 MKIII naar het absolute topelement, de Shelter Harmony. Elk element wordt volledig met de hand gebouwd en bevat volgens Dynamic Solutions een aantal technische noviteiten die Shelter boven de rest doet uit rijzen.

Osawa vertelt zelf over zijn elementen: “In de vormgeving en de klank van mijn producten weerspiegelt zich mijn liefde voor de muziek. Het is mijn diepste wens elementen te maken die zich gedragen zoals een origineel en edel muziekinstrument en vol en muzikaal van klank zijn. Dit wordt bereikt door de ranke vormgeving en de elegante verwerking van de grondstoffen. Elk element wordt door mij met de hand gemaakt en voor de uitlevering grondig gecontroleerd.”


EDITORS' CHOICE