NIEUWSDevialet

High End München: Devialet presenteert Firmware 8.0 en SAM V2

Redactie HiFi.nl | 14 mei 2015 | Devialet

Het Franse Devialet blikte vandaag in München vooruit op de toekomst. Tijdens een presentatie op High End München werd verteld over de aankomende firmware 8.0 (onder andere voor Phono Stage en DSD) en versie 2 van de Speaker Active Matching-technologie.

De nieuwe firmware van Devialet geeft hun Expert-serie een aantal interessante updates. Door middel van MAT (Minimal Active Matching) worden ze compatible met DSD, terwijl de Intelligent Cinema Mode zorgt voor bioscoopgeluid.

De nieuwe Dynamic Power Managment functie zorgt voor optimale synergie tussen de ADH-cores en de stroomvoorziening. Met Record Active Matching (RAM) krijg je een nog beter geluid uit je oude collectie langspeelplaten.

Ook de vorig jaar in Munchen vertoonde Speaker Active Matching (SAM) is inmiddels alweer toe aan een update. Devialet zal vanaf nu hun producten uit gaan rusten met SAM V2 waarbij de speakers nog beter afgesteld worden op je individuele geluidsbron.

Daar hoort inmiddels ook de miniatuur-versie SAM LAB bij. Tegen het einde van 2015 wil Devialet elk groot speaker-model klaar hebben voor SAM LAB.


EDITORS' CHOICE