NIEUWSHarmonix

Harmonix introduceert verbeterde Power Cord en nieuwe accessoires

Redactie HiFi.nl | 11 mei 2015 | Harmonix

Harmonix staat bekend om haar kabels en accessoires voor geluid- en weergaveverbetering en het merk introduceert weer een aantal nieuwe producten. Ze presenteren de verbeterde de X-DC2F Power Cord en de volledig nieuwe Hyotan RFS-76m Tuning Feet en TuningMaster RS-1502M.

De X-DC2F Power Cord moet door onder andere een verbeterde geleidbaarheid een nog mooiere aftekening van het geluidsbeeld geven om de muzikale dynamiek wat krachtiger en mooier te accentueren. Harmonix raadt de X-DC2F vooral aan in combinatie met jazz, blues- en rock-muziek. De anderhalve meter lange kabel wordt geleverd voor een adviesprijs van 775 euro.

De Hyotan is ontwikkeld op verzoek van Harmonix' importeur Daluso. Hij is bedoeld voor opstellingen waar geen plaats is om de normale tuning feet van Harmonix te gebruiken. De Hyotan's hebben een diameter van 28mm en is 16mm hoog, maar hun werking zou bijna niet onderdoen voor die van de TU-666Million. Per set van vier wordt de Hoytan geleverd voor 990 euro.

De TuningMaster is ontwikkeld voor de toepassing onder buizenversterkers, bron-apparatuur (cd-spelers, dac’s, draaitafels), electrostatische en magnetostatische luidsprekers. Ook High-end systemen die tenderen naar een nasaal/metallisch klankkarakter zouden muziek nu meer organisch en natuurgetrouw weergeven dankzij de lagere vervormingen door de resonantie-tuning. Per set van vier wordt de TuningMaster geleverd voor 1100 euro.

Lees ook meer over Harmonix op onze merk-pagina.


EDITORS' CHOICE