NIEUWSTeufel

Teufel presenteert home cinema set Consono 35 Complete

Redactie HiFi.nl | 07 mei 2015 | Teufel

Teufel introduceert een nieuwe plug-and-play home cinema set: de Consono 35 Complete. Het setje bestaat uit vijf 2-kanaals satellieten, een subwoofer met 250 mm woofer en de nieuw ontwikkelde DecoderStation 6. Dat alles bij elkaar is goed voor 300 Watt aan surround sound.

Op die nieuw ontwikkelde AV-centrale DecoderStation 6 kunnen tot 5 HDMI-apparaten tegelijkertijd worden aangesloten (4x HDMI-in en 1x HDMI in/out met Audio Return Channel voor de televisie). Aanvullend zijn er 4 digitale en 3 analoge audio-ingangen beschikbaar.

Met HDMI ARC (Audio Return Channel) kan je tv en je Blu-ray speler met één kabel aan de DecoderStation worden aangesloten. Het beeld van de Blu-ray speler gaat via de Decoderstation naar de tv. Het geluid van de tv wordt per HDMI-kabel met ARC (HDMI 1.4) naar de DecoderStation 6 gestuurd.

Dankzij HDMI CEC (Consumer Electronic Control) kan het volume van de DecoderStation met de afstandsbediening van je tv worden bediend. Met Bluetooth kan alle muziek vanaf je laptop, smartphone of een ander apparaat met een Bluetooth verbinding op het surround systeem worden afgespeeld.

Met de meegeleverde RCA kabels wordt de DecoderStation 6 verbonden met de actieve subwoofer. De vijf satellieten worden met de meegeleverde luidsprekerkabel aan de subwoofer aangesloten. De meegeleverde luidsprekerkabel van 30 meter lang, is lang genoeg om op elk gewenste kabellengte te knippen voor de verbinding van de verschillende satellieten naar de subwoofer.

Tevens wordt er een HDMI-kabel (1,5 meter) voor aansluiting van je tv of projector bij levering inbegrepen. De satellieten kunnen op verschillende manieren in het interieur worden ge√Įntegreerd: op een boekenplank of in de kast of direct aan de muur met een muurbeugel. Of op een passend statief, waarmee de satellieten op je ideale luisterhoogte gebracht kunnen worden.

De Consono 35 Complete wordt geleverd in het zwart en in het wit en is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799,99 euro.

Neem ook een kijkje op onze merk-pagina van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE