NIEUWSEpson

Epson ES-LH10000 4K-projector bij CinemaDream

Redactie HiFi.nl | 05 mei 2015 | Epson

Epson's eerste home cinema projector die gebruikmaakt van hoogwaardige lasertechnologie én de eerste Epson projector die 4k-content kan ontvangen: it's here! We schreven er al over naar aanleiding van de presentatie van het apparaat op de CES, maar je kunt 'm nu ook zelf gaan bewonderen – bij CinemaDream in Buren. 

"De EH-LS10000 is speciaal ontwikkeld voor enthousiaste home cinema liefhebbers die op zoek zijn naar de allerbeste projectortechnologie, zo vertelt Volkan Bugday van CinemaDream ons desgevraagd. "De LS10000 maakt gebruik van een dubbele laserlichtbron om het breedste kleurenspectrum en absoluut zwart contrast te leveren. De nieuwe 3LCD Reflective-technologie levert bovendien hoge contrastverhoudingen, een groot diafragma voor zijdezacht vloeiende bewegingen en scherpe beelden in scènes met veel snelle bewegingen."

Het model beschikt over een lichtbron met een lange levensduur van 30.000 uur in de Eco-modus, waardoor minder onderhoud is vereist. Het maakt het tevens mogelijk dat deze projector snel opgewarmd is en in 20 seconden een beeld weergeeft. De EH-LS10000 heeft een even hoge White en Colour light output voor levendige kleuren en de 480 Hz drive staat volgens Epson garant voor heldere 3D-beelden. Tot de extra functies tot slot behoren ISF-kalibratie, detailversterkingstechnologie, frame-interpolatie, conversie van 2D naar 3D en diepteregeling. Een brede lens-shift, gemotoriseerde zoomlens en geheugeninstellingen voor de lenspositie bij verschillende beeldverhoudingen van het scherm, maken het eenvoudig om de projector te installeren. Ook niet onbelangrijk: de LS10000 is volgens Volkan nagenoeg geruisloos.

 

Je bent bij CinemaDream van harte welkom voor een demonstratie (op afspraak), de directe link naar de Epson-projecter bij deze home cinema-specialist vind je hier.

EDITORS' CHOICE