NIEUWSDevialet

Prijsvraag: Win de Devialet Phantom

Redactie HiFi.nl | 01 mei 2015 | Devialet

In samenwerking met Devialet en importeur D&D Audio mag Hifi.nl een heuse Devialet Phantom twv € 1699 weggeven! Doe mee met de prijsvraag en win deze innovatieve actieve streaming-luidspreker!

Er is geen hifi-product waar zo reikhalzend naar wordt uitgekeken als de Devialet Phantom actieve streaming-luidspreker. Iedereen die hem al heeft mogen zien en horen, is het er over eens: de Phantom heeft het in zich om een revolutie te veroorzaken in de manier waarop we naar hifi kijken én luisteren.

 

De Devialet Phantom is op meerdere gebieden een zeer bijzonder apparaat. Het lukte Devialet niet alleen om de futuristische, uit aluminium en ABS kunststof vervaardigde behuizing van de Phantom te voorzien van een écht full-range luidsprekersysteem (16Hz tot 25kHz +/- 2dB), ze slaagden er ook in om hun unieke, zelfontwikkelde ADH versterker (met een vermogen van maar liefst 750 watt) én een volledige muziekstreamer in te bouwen. 

De winkelprijs van de Phantom is 1699 euro, maar Hifi.nl mag in samenwerking met Devialet een exemplaar gratis weggeven. De winnaar krijgt hiermee één van de meest innovatieve hifi-producten van het moment in huis. Om mee te doen hoef je maar één vraag te beantwoorden. Klik hier om meteen mee te doen! 


EDITORS' CHOICE