NIEUWSGamuT

AUDIO21 organiseert jaarlijkse Vinylfuif

Redactie HiFi.nl | 26 april 2015 | GamuT

Op zaterdag 2 en zondag 3 mei organiseert AUDIO21 in Wapenveld haar jaarlijkse Vinylfuif. In de bostuin wordt, begeleid door live muziek, een platenmarkt met duizenden titels verzorgd door Minstrel Music. Wijnhuis Henri Bloem organiseert een wijnproeverij.AUDIO21 presenteert in 3 luisterruimtes diverse merken. Eigenaar Mark van Braam zocht de afgelopen 20 jaar zorgvuldig naar merken waar hij blij van wordt. Daarbij keek hij niet naar wat de 'hype' is, ’de hemel in wordt geschreven’ of wat de 'waan' van dit moment is: "Van belang is dat er een synergie dient te zijn tussen de componenten, bekabeling, akoestiek en smaak. We hebben de lekkerste muziek-bonbons in huis gehaald."

Primeur
AUDIO21 biedt de Nederlandse primeur ivan GamuT-Audio, de RS3 en RS5 luidsprekers en versterkers. Daarnaast de totale collectie draaitafels van AVID-Audio. Ook weer aandacht voor de reeds gevoerde merken Pluto Audio (draaitafels) en Sonore AC, zij zullen hun nieuwe versterker demonstreren.

Locatie & tijden
Het geheel vindt plaats in- en om de Showroom van AUDIO21, gelegen aan de rand van het bos, vlakbij Heerde en in de driehoek tussen Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

2 en 3 mei tussen 12:00 en 17:00 uur

Lees ook de HiFi-recensie van de Pluto Audio. 


EDITORS' CHOICE