Trinnov stereo/surround show bij Beter Beeld & Geluid

Redactie HiFi.nl | 16 april 2015 | Trinnov Audio

Op zaterdag 9 mei organiseert Beter Beeld & Geluid Hilversum vanaf 13:00u een Trinnov stereo/surroundshow, inclusief de primeur van de Altitude32 Dolby Atmos/Auro 3D surround processor.

In drie verschillende ruimtes worden er workshops gegeven over de akoestiek en technologie van Trinnov, is de primeur van de Dolby Atmos te beleven en kan men in alle rust naar muziek luisteren. 

Trinnov
"Het Franse Trinnov wordt al meer dan 10 jaar omarmd door studioprofessionals en is alle concurrentie ver vooruit op het gebied
van akoestiekcorrectie. Omdat Trinnov technologie een 3D geluidsopname maakt van de ruimte, is zij in staat op extreem 
nauwkeurige wijze amplitude- en fase-fouten van zowel de kamer als de luidsprekers te corrigeren. Ook weet het systeem exact waar de luidsprekers zich in de ruimte bevinden en kan hun plaats zelfs elektronisch corrigeren."

Demonstraties
In twee ruimtes zal in stereo gedemonstreerd worden met de Amethyst processsor/streamer/voorversterker. In de surround-ruimte heeft Beter Beeld & Geluid een 7.1.4 opstelling opgebouwd met Revel Performa2 speakers (F208 en C208 fronts/center, 4x S206 surrounds en 4x M105 hoogtekanalen) en een Velodyne DD18+ subwoofer. Een Sony 4K projector zal het beeld 
verzorgen en de D-BOX stoelen zullen met beweging de ervaring compleet maken.

Inschrijven
Schrijf je in via Eventbrite of stuur een mail naar info@beterbeeldengeluid.nl

MERK

EDITORS' CHOICE