TIP

HiFi.nl ABC completer dan ooit

Redactie HiFi.nl | 26 april 2004

Stilstand is achteruitgang is een bekend gezegde. De Hifi-markt maakt de laatste jaren een enorme ontwikkeling door, de komst van de DVD-speler heeft daarin een grote invloed gehad. Met de komst van de DVD zijn met name ook de receivers, breedbeeld televisies, plasma en LCD schermen in staat geweest een enorme opmars te maken.

De ontwikkelingen volgen zich in een hoog tempo op en veel consumenten zien door de bomen het bos niet meer. Het is dan ook aan HiFi.nl de taak om deze ontwikkelingen te volgen en vervolgens uw kennis daarover verder te ontwikkelen.

Een van de vaste rubrieken op HiFi.nl om uw kennis uit te kunnen breiden is het ABC. De rubriek ABC is een zeer uitgebreide lijst met veel en minder vaak gebruikte trefwoorden op het gebied van HiFi, Audio/Video, Home Theatre en Pro-audio. U kunt in deze rubriek zoeken op trefwoorden en woorden binnen de definities en omschrijvingen.

Het ABC is nu volledig bijgewerkt met een groot aantal Home Cinema termen zoals; Anamorphic Widescreen, Ansi-Lumen, Aspect Ratio, Bass Management, Blu-ray Disc, DLP, Edge Enhancement en nog vele, vele andere.

Klik hier om het ABC te raadplegen.

ABC


EDITORS' CHOICE