NIEUWSDenon

Denon lanceert draadloze hoofdtelefoon noise-cancellingtechnologie

Redactie HiFi.nl | 24 maart 2015 | Denon

Fabrikant Denon kondigde vandaag de lancering aan van een nieuwe, draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling als nieuwste lid van de Globe Cruiser-serie. "Met de AH-GC20 kun je in stilte naar je favoriete muziek luisteren zonder een wirwar aan kabels." De hoofdtelefoon is vanaf april 2015 verkrijgbaar.

AH-GC20
De AH-GC20 is voorzien van grote, professioneel afgestemde drivers van 40mm en biedt een natuurlijke klankbalans zonder overdreven kleuring. Denon bestudeerde ruim 4.000 paar oren en verschillende hoofden om optimale audiokwaliteit en ultiem comfort te garanderen.

De combinatie van het moderne ontwerp van Denons AH-GC20 noise cancelling hoofdtelefoon met geavanceerde draadloze technologie, levert een buitengewoon praktische reisgenoot op. De hoofdband is gemaakt van aluminium en ondersteunt de ergonomische oorschelp die is uitgerust met de nieuwste noise-cancellingtechnologie en Bluetooth-connectiviteit.Noice Cancelling
Het dubbele microfoon noise-cancellingsysteem elimineert omgevingsgeluiden. Daarnaast zorgt Bluetooth 4.0 met aptX/aptX Low Latency en AAC samen met de nieuwe Multi-Point-functionaliteit voor een feilloze verbinding met twee compatibele apparaten tegelijk. De AH-GC20 is voorzien van cVc (Clear Voice Capture): een geavanceerde noise-cancellingfunctie voor optimale audiokwaliteit, ruisonderdrukking, dynamische equalizer, automatische versterkingsregeling, echo-onderdrukking, reductie van bijgeluiden als gevolg van de wind, en geluidsafhankelijke volumeregeling. De geïntegreerde spraakbedieningfunctionaliteit met zeven taalopties geeft de status en resterende batterijduur aan.

Kabel 
Gebruikers van de AH-GC20 zullen over het algemeen draadloos via Bluetooth luisteren. Er wordt echter ook een hoofdtelefoonkabel meegeleverd voor wanneer draadloos gebruik niet de voorkeur heeft of niet is toegestaan. Het product bevat verder een 3,5mm standaard adapterplug voor aansluiting op thuis- en studioapparatuur, evenals een adapterplug voor in het vliegtuig. Met de meegeleverde USB Micro B-kabel laad je de lithium-ionbatterij van de AH-GC20 op vanaf iedere USB-lader of USB-poort op een pc. Mocht de batterij leeg zijn en er is geen USB-poort in de buurt om de batterij op te laden, dan kun je nog steeds naar je muziek blijven luisteren met de meegeleverde audiokabel. 

Prijs en beschikbaarheid
De AH-GC20 is per april 2015 beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van 329 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE