Hifi Beurs Sound Gallery in Groningen

Redactie HiFi.nl | 18 maart 2015

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart organiseert Sound Gallery een mini-Hifi beurs in Groningen, waar zij onder andere de Sonus Faber Olympica luidsprekers met de nieuwste Wadia Digital streamers, DACs en versterkers ten gehore zal brengen. Zo staan er gedurende deze dagen bij Sound Gallery de nieuwe Wadia m330 Media Server, de a315 stereo eindversterker als ook de di122 DSD DAC en a102 eindversterker te spelen.


Surround-liefhebbers komen volledig aan hun trekken met de laatste generatie Arcam A/V receivers, die voorzien zijn van de laatste technologie zoals UltraHD en uitstekend klinken. In Sound Gallery’s Blu-room zal de Arcam AV/Receiver in DTS HD-Master worden gedemonstreerd op Revel Performa3 luidsprekers en Sumiko Subwoofers. Noviteiten zijn er volop bij Sound Gallery. Zo zijn er van Arcam de nieuwe Soundbar en draadloze Subwoofer maar en van Wadia de nieuwe mediaserver, de m330. De Wadia m330 streamt al uw eigen muziek én online muziekdiensten zoals Spotify, Tidal en TuneIn radio in kenmerkende Wadia kwaliteit met ongekend bedieningsgemak.


Daarnaast zullen er allerlei nieuwe modellen van Geneva, de Aerosphere en Ruark te bewonderen zijn. Kortom een heerlijk weekend voor degene die naast Wonen & Co van goede muziek wil genieten. Sound Gallery is op donderdag en vrijdag geopend van 9.30 uur tot 18 uur en op zaterdag tot 17 uur en is te vinden op de Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen.


EDITORS' CHOICE