NIEUWSSonos

Word Gold Member en win een Sonos PLAY

Redactie HiFi.nl | 11 maart 2015 | Sonos

FWD Magazine-abonnees, oftewel Gold Members, maken tot en met 15 april kans op een Sonos PLAY:3 of PLAY:5. FWD Magazine komt vier keer per jaar uit en biedt het laatste Home Entertainmentnieuws, de meest betrouwbare recensies en artikelen over de spannendste ontwikkelingen op HiFi-gebied.

Gold Member
Als Gold Member, ontvang je vier keer per jaar een papieren én een digitale versie van ons magazine. Ook krijg je het gloednieuwe jaarboek: een uitgave van FWD Magazine, HiFi.nl en Music Emotion. Bovendien profiteer je van (online) lezersvoordeel en kun je onbeperkt producten plaatsen in onze goed bezochte tweedehands rubriek. En dat voor nog geen € 3,- per maand!

Word ook FWD Magazine-Gold Member, of verleng je abonnement. Zo lees, deel en discussieer je mee over:
- ruim 357 recensies;
- 248 bezochte HiFi-shows;
- 119 getestte producten;
- 290 tips via onze nieuwe adviesdienst;
- 32 productintroducties;
- En 138 gerecenseerde albums Sonos PLAY

Met de Sonos PLAY stream je jouw hele muziekverzameling, online muziekservice en radiostations. Het speakersysteem is simpel te installeren en draadloos te bedienen via je smartphone of tablet. In de PLAY:5 zijn digitale versterkers geïntegreerd. Elk van de versterkers is gekoppeld aan één van de 5 luidsprekers, met als resultaat uitstekend geluid in elke kamer. De Sonos PLAY:3 is een smaakvolle, compacte speaker met groots geluid. Zet de PLAY:3 horizontaal of verticaal neer: je kunt alle kanten op.

Actievoorwaarden
Deze win-actie loopt tot en met 15 april 2015. Als Gold Member speel je automatisch mee. Ook (nieuwe) abonnees die zich vóór 15 april (her)aanmelden, maken kans op de Sonos PLAY:3 of PLAY:5.

Word ook FWD Magazine-Gold Member, of verleng je abonnement!
Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via info@hifi.nl


EDITORS' CHOICE