NIEUWSAudio Note

Audio Note TT-2 draaitafel combinatie te beluisteren bij Simply Audio

Redactie HiFi.nl | 07 maart 2015 | Audio Note

Eind vorig jaar werd audiokabel fabrikant Simply Audio dealer van Audio Note en vanaf deze maand geven ze demonstraties met de TT-2 draaitafel van het merk. Je kunt op afspraak langskomen bij Simply Audio om de draaitafel aan het werk te zien in combinatie met de Arm Three v2 arm en het IQ3 MM-element.

De Audio Note TT-2 is een snaar aangedreven draaitafel met zwevend chassis voorzien van 2 motoren. De voordelen daarvan zijn een meer evenwichtige belasting van het plateau lager en een hogere tork. Hij komt ook in een deluxe uitvoering, met externe voeding als optie, en is leverbaar in verschillende houtsoorten of (hoogglans) kleuren.

De tweede versie van Audio Note's Arm Three is in tegenstelling tot de eerste volledig in huis gebouwd. De arm met headshell is gemaakt van aluminium. De eveneens gebruikte IQ3 is voorzien van dezelfde diamant en titanium cantilever als het AN Io1 MC element. Mensen die langskomen voor een afspraak mogen ook hun eigen muziek meenemen.

Benieuwd naar hoe de combinatie klinkt? Vanaf nu kun je zowel telefonisch (079-888 04 71) als per e-mail (dimitri@simplyaudio.nl) contact opnemen met Simply Audio om een luisterafspraak te maken.

MERK

EDITORS' CHOICE