NIEUWSPhilips

Philips komt met waterdichte ShoqBox Mini Bluetooth-speaker


Redactie HiFi.nl | 20 februari 2015 | Philips

Philips introduceert een nieuwe ShoqBox Mini Bluetooth-speaker. De draagbare BT2200 is waterbestendig en daardoor vooral bedoeld voor gebruik in de buitenlucht onder alle omstandigheden. Door de Bluetooth-functionaliteit is hij te koppelen aan je persoonlijke muziekbibliotheek...

Door Bluetooth en anti-clipping technologie kun je al je nummers draadloos streamen. Via de audio-in poort kun je ook andere apparaten met de ShoqBox verbinden. De ingebouwde microfoon zorgt dat je hem ook kunt gebruiken voor je telefoontjes.

Het waterdichte omhulsel beschermt de speaker tegen extreme weerelementen. Door zijn ontwerp kan hij zelfs blijven drijven, mocht je hem per ongeluk in het water laten vallen. De batterij is oplaadbaar en moet telkens vijf uur lang muziek kunnen afspelen.

Op de afgelopen Consumer Electronics Association (CES) mocht de speaker onlangs de 2015 International CES Innovations Design and Engineering Award in ontvangst nemen. De Philips ShoqBox Mini is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE