NIEUWSSIM2

SIM2 introduceert onderhoudsvrije serie LED-projectoren


Redactie HiFi.nl | 14 februari 2015 | SIM2

Na een succesvolle preview op de afgelopen CES in Las Vegas presenteert het Italiaanse merk SIM2 nu een nieuwe serie projectoren; de NERO 3 LED-lijn. De drie modellen uit de serie maken gebruik van de klassieke SIM2 PURE LED engine en zijn uitgerust met drie nieuwe LED's die zorgen voor het beste kleurencontrast.

Wat de NERO 3-lijn (bestaande uit drie projectoren: de LED BG, de LED WG en de ST) volgens SIM2 helemaal uniek maakt is de duurzaamheid; gebruikers zouden 20 jaar ongestoord moeten kunnen genieten van de meest heldere home-cinema ervaring, zonder dat daar tussentijdse onderhoud of vervanging van de lampen en wieltjes bij komt kijken.

De NERO 3 LED BG komt in het zwart en de NERO 3 LED WG zou met haar witte kleur als een kameleon in het plafond moeten verdwijnen. De NERO 3 ST is het meest unieke model: deze zou door middel van een speciale short-throw lens zelf in een kleine kamer van een afstand van iets meer dan drie meter al een beeld kunnen weergeven van 2,5 meter breed.

De NERO 3 LED-lijn was ook al te bezichtigen op de afgelopen ISE in Amsterdam. Bekijk de website voor meer informatie over de NERO 3-serie.


EDITORS' CHOICE