NIEUWSPS Audio

PS Audio geeft essentiele update aan PerfectWave DirectStream DAC

Redactie HiFi.nl | 11 februari 2015 | PS Audio

De veelgeprezen DirectStream DAC van PS Audio heeft vandaag een belangrijke update gekregen. Het net vrijgegeven Pikes Peak OS moet de klankkwaliteit van de DAC nog eens substantieel verbeteren.

De DirectStream kreeg sinds de lancering in het voorjaar van 2014 al verschillende updates. De laatste daarvan in oktober (update 1.2.1) zorgde volgens PS Audio al voor zo'n sterke verbetering dat de verschillende prijzen die het apparaat won (waaronder de titel Digital Product of the Year door Stereophile en The Absolute Sound) voor een groot deel daaraan te danken zijn.

Dat belooft dus wat voor deze nieuwe Pikes Peak-release die volgens het merk nog veel belangrijker is. Hij biedt een bredere comptibiliteit met bronnen, verdere reductie van jitter gevoeligheid en verbeterd resource management in de FGPA. De klankkwaliteit van de Pikes Peak-update zou ver boven zijn voorganger uitsteken en de oneindige mogelijkheden van kosteloze upgrades tonen.

Het Pikes Peak operating system kan hier helemaal gratis gedownload worden (scroll naar beneden naarPikes Peak OS). De How To instructies zijn vervolgens hier te vinden.


EDITORS' CHOICE