NIEUWSKharma

CES 2015: terugblik op alles van Kharma

Redactie HiFi.nl | 02 februari 2015 | Kharma

Ook Kharma was in januari present op de CES in Las Vegas. Ze waren daar te vinden met de Elegance dB11-S, de Elegance S7-S en hun nieuwste ontwikkeling de Kharma Butterfly. De dB11-S en S7-S zullen in het voorjaar van 2015 door het blad The Absolute Sound beloond met worden met de Editors’ Choice Award.

De Elegance dB11-S werd gedemonstreerd in combinatie met de Exquisite Electronica (MP1000 en P1000), de Enigma Signature kabel lijn en een Exquisite Extreme powerblock. Het systeem werd aangestuurd door een DCS Vivaldi DAC en een Kharma muziek computer.

De Elegance S7-S was te beluisteren in combinatie met Matrix Electronics (MP150 en P150) samen met de Matrix Reference kabel lijn. Ook bij dit systeem zorgden een DCS Vivaldi DAC en een Kharma muziek computer voor een perfecte synergie in de luisterruimte.

Uiteraard was er ook plek ingeruimd voor Kharma's nieuwe powerhouse The Butterfly, die op de CES in als 2.1 systeem wat meer van zichzelf kon laten zien. De Butterfly is een high-end systeem dat ondanks het compacte formaat toch compromisloos aansluit op de kwaliteit die we van Kharma gewend zijn.

Als extra demo had Kharma dit jaar de Exquisite Midi uitgestald als verfijning voor de Elegance dB11-S. De Midi is bedoeld voor liefhebbers die op zoek zijn naar een klassieke uitstraling en de ultieme geluidsrepresentatie.

Kharma liet weten erg trots te zijn om als high-end merk Nederland vertegenwoordigd te hebben op de afgelopen CES en kijkt nu al uit naar de editie in 2016. Bekijk in de tussentijd ook onze Kharma-special.

MERK

EDITORS' CHOICE