NIEUWS

ISE 2015: Auro Technologies laat alles van Auro-3D horen

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2015

Ook onze zuiderburen van Auro Technologies zijn aanwezig op de ISE (Integrated Systems Europe) die in februari plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Bij hun stand op de beurs zullen bezoekers kunnen genieten van alle mogelijke vormen van de door hun zelf ontwikkelde Auro-3D sound.

Uiteraard staan er als eerste home cinema opstellingen met modellen van Denon, Marantz, Steinway Lyngdorf en Datasat en met Auro-3D uitgeruste apparatuur als de Auriga, Mensa en de Crux. Verder is er een Auro 9.1 speakeropstelling te vinden en wordt de nieuwe Auro-3D-toepassing voor mobiele devices (Auro-Cx) gedemonstreerd.

Om het helemaal af te maken is er een Immersive Sound Experience-kamer bij de stand. Die gaat nog een stapje verder met een Auro 11.1 speakeropstelling, waarbij 22 (!) speakers plus 6 subwoofers van Genelec gebruikt worden. Er vinden doorlopende demonstraties plaats aan de hand van films en muziek.

Auro-baas Wilfried Van Baelen, die het 3D-format heeft uitgevonden, is aanwezig om alles aan elkaar te praten. De ISE vindt dit jaar plaats op 11, 12 en 13 februari. Wil je meer weten over Auro-3D? Lees dan ons achtergrondartikel over het nieuwe format.


EDITORS' CHOICE