Triple M tijdens jaarlijkse Tube Days weer in het teken van buizenversterkers

Redactie HiFi.nl | 15 maart 2015 | Bach
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 15 januari 2015

Voor mensen die alles willen zien, weten en horen over buizenversterkers organiseert Triple M Audio Shop in Rhenen binnenkort weer hun jaarlijkse Tube Days. Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 maart vinden er in de winkel verschillende, ook vergelijkende, demonstraties plaats en kun je je eigen buizenapparatuur gratis laten testen of een servicebeurt laten geven.

Tijdens deze editie wordt er extra aandacht geschonken aan “tube friendly” luidsprekers. Triple M hoort namelijk regelmatig van klanten dat ze ontevreden zijn over de prestatie van hun buizenversterker en vaak zijn die problemen te wijten aan een verkeerde match met de gebruikte luidsprekers.

Bach luidsprekers, waarvan Triple M audio shop dealer is, heeft een uitgebreid assortiment luidsprekers die goed matchen met buizenversterkers en zal hun geheel vernieuwde luidspreker-lijn presenteren. De ontwerper van de speakers is daarbij aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Triple M Audio Shop heeft ruim 60.000 buizen op voorraad en biedt tijdens de Tube Days de mogelijkheid met je eigen apparatuur te onvervinden waartoe deze in staat zijn. Tevens geldt er op de drie dagen een tijdelijke korting van 10% op alle NOS buizen die vervolgens kosteloos geplaatst kunnen worden.

Op 19 maart is de winkel open van 09.00 uur tot 18.00 uur, op 20 maart van 09.00 tot 21.00 uur en op 21 maart van 09.00 uur tot 17.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE