NIEUWSSennheiser

CES 2015: Sennheiser goes wireless met drie nieuwe hoofdtelefoons

Redactie HiFi.nl | 09 januari 2015 | Sennheiser

Sennheiser voorziet drie typen hoofdtelefoons van wireless-techniek. De Momentum, Urbanite en RS-lijnen kregen op de CES in Las Vegas allemaal een draadloze variant die gebruik maakt van NFC en apt-X codec. De nieuwe hoofdtelefoons zijn vanaf eind januari verkrijgbaar in Nederland.

De wireless Urbanite (foto boven) heeft NFC Bluetooth pairing met maximaal 8 verschillende apparaten en is simultaan aan te sluiten op 2 apparaten (bijvoorbeeld smartphone en computer) tegelijk. De batterij gaat 25 uur mee en de prijs ligt op 279,95 euro.

De Momentum (foto boven) heeft dezelfde features als de Urbanite (apt-X, NFC) maar is ook uitgerust met NoiseGuard; een Active Noise Cancellation technologie om geluid van buiten tegen te houden. De batterij van dit model gaat 22 uur mee en de prijs zal 349,95 euro bedragen.

Hoofdtelefoons uit de RS-lijn zijn vooral bedoeld voor draadloos gebruik in huis met geluid op de hoogste frequenties (2.4 GHz). De RS175 (die 249,95 zal gaan kosten en te zien is op de foto boven), RS185 en RS195 hebben een draadloos tot 100 meter. Alle modellen hebben een batterijduur van 18 uur.


EDITORS' CHOICE