NIEUWSTeufel

Teufel komt met stand-alone speaker MusicStation

Redactie HiFi.nl | 15 december 2014 | Teufel

Teufel introduceert een hifi-speaker met geïntegreerde cd-speler, Bluetooth en radio. De MusicStation is geschikt voor elke kamer in huis en kan uit de voeten met cd's, muziek op USB, FM radio, line-in en audiofiles vanaf elk apparaat met Bluetooth-connectie.

Twee krachtige breedband drivers en twee sidefire subwoofers zorgen voor een dynamische stereo-weergave. Dankzij Bluetooth 3.0 met aptX codec, die zorgt voor een draadloze overdracht tot 10 meter, wordt muziek zonder kwaliteitsverlies afgespeeld.

Nadat je via Bluetooth verbinding hebt gemaakt met een smartphone, tablet, pc of ander apparaat met Bluetooth kan elk audiosignaal worden afgespeeld; Spotify, YouTube, iTunes, Facebook, Apps, games en alle muziek die op het apparaat is opgeslagen.

Door het compacte design is de MusicStation overal in huis te plaatsen en ook aan de muur te monteren. De MusicStation schakelt zichzelf automatisch uit wanneer er geen muziek meer wordt afgespeeld en wordt geleverd met een afstandsbediening.

De adviesprijs van de MusicStation ligt op 349 euro. Bekijk ook onze eigen Teufel-pagina en bezoek de webshop van het merk.

MERK

EDITORS' CHOICE