Koetsier Audio helemaal in het teken van Vinyl

Redactie HiFi.nl | 20 januari 2015 | Thorens
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 08 december 2014

Ook in 2015 organiseert Koetsier Audio elk laatste weekend van de maand een muziek- en wijnshow met een bepaald thema. Eind december was er een show (foto onder) met Quad en McIntosh en eind januari staat de winkel in het Drentse Veeningen helemaal in het teken van vinyl en draaitafels.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 januari. Er staat een ruim assortiment met draaitafels van onder meer Thorens, SME, McIntosh en Oracle Audio klaar, dus neem gerust je favoriete langspeelplaat mee.

Ook vinden er demonstraties plaats met de platenwasmachine van Okki Nokki. Je kunt je platen tijdens de show laten reinigen (maximaal vijf per persoon) om het verschil te kunnen horen tussen het voor- en nageluid.

Koetsier heeft uiteraard nog meer merken in het assortiment: ook producten van merken als Audiolab, Gato, Wharfedale, KEF, Hegel, Ortofon, Advance Acoustic, Lyngdorf, Bloomline Acoustics, PS Audio en Supra Cables zijn in de winkel aanwezig.

Op alle drie de dagen begin het evenement om 14.00 uur in de middag. Op zaterdag en zondag is het telkens om 18.00 uur afgelopen, op maandag duurt de show tot 21.00 uur in de avond. Uiteraard kun je genieten van een wijntje en een hapje.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om te komen kunnen altijd op een later tijdstip een afspraak maken. Bekijk ook onze winkel-pagina van Koetsier Audio en bezoek de website. Neem daarnaast ook een kijkje op onze Vinyl-special.


EDITORS' CHOICE