Cambridge komt met draagbare Bluetooth speaker G2

Redactie HiFi.nl | 03 december 2014 | Cambridge Audio

Cambridge Audio brengt de draagbare Bluetooth speaker G2 op de markt. Het Britse bedrijf heeft al jarenlange ervaring met Bluetooth en past de techniek nu toe op een compactere speaker (189mm x 67 mm x 55mm) die komt in een aluminium behuizing.

Het apparaat is voorzien van soft touch- back-litknoppen aan de bovenzijde en het geluid wordt geleverd door vier drivers. Ook is de G2 voorzien een hands-free telefoonfunctie. Een volle batterij gaat minstens tien uur mee en de batterij-managementsoftware zorgt voor een langere levensduur en een kortere oplaadtijd.

De G2 is voorzien van Bluetooth NFC (Near Field Communication) technologie, hetgeen het koppelen van daarmee uitgeruste mobiele apparaten eenvoudig en snel mogelijk maakt. Een G2 kan tot 8 apparaten in het geheugen kwijt. Middels de USB-uitgang kunnen mobiele apparaten in geval van nood ook weer opgeladen worden.

Tevens is er de mogelijkheid om twee G2's draadloos te verbinden en synchroon te laten spelen voor een nog breder geluidsbeeld. De adviesprijs bedraagt 129 euro, waarmee Cambridge het onder de aandacht wil brengen als kerstcadeau. Neem ook een kijkje op onze Cambridge Audio-pagina en de pagina van importeur Dimex.

MERK

EDITORS' CHOICE