NIEUWSiFi

Wereldprimeur: allereerste iFi Store komt naar Nederland


Redactie HiFi.nl | 22 november 2014 | iFi

Het merk iFi doet het uitstekend met succesvolle producten als de iDSD Nano (lees ook onze recensie) en de iDSD Micro (lees ook onze recensie) en volgens importeur Daluso is de volgende stap een heuse iFi Store waarbij Nederland de wereldprimeur krijgt: de eerste store wordt onderdeel van Exaudi in Echt, Limburg.

Het feit dat de eerste iFi Store naar Nederland komt hebben we onder meer te danken aan het feit dat importeur Daluso al vanaf het begin serieus deel uitmaakt van de denktank van het merk. iFi had al enkele webshops, maar nu moet er een eigen platform komen waar consumenten ook fysiek terecht kunnen om kennis te maken met de iFi-producten.

In alle toekomstige iFi Stores zal het volledige iFi-programma demoklaar staan. Aan de iFi-bar kunnen mensen persoonlijk kennismaken met alle iFi-producten. Bezoekers kunnen daarbij hun eigen mobiel, tablet, hoofdtelefoon en muzieksoftware (ook LP's) meenemen. De iFi Stores moeten een ontmoetingsplaats worden voor iFi’s iCLUB-leden.

De iDSD Micro van iFi dingt dit jaar bij ons mee naar de titel DAC van het jaar. Bekijk ook onze DAC-special en klik hier voor meer informatie over Daluso, iFi en Exaudi.


EDITORS' CHOICE