NIEUWSTeufel

Teufel komt met draagbare bluetooth speaker

Redactie HiFi.nl | 21 november 2014 | Teufel

De boombox is weer helemaal hip en het Duitse merk Teufel presenteert daarom een nieuwe Portable Speaker. De zogenaamde Boomster is een krachtige en draagbare Bluetooth luidspreker met Class D versterker en een geïntegreerde batterij die tien uur meegaat.

De Boomster heeft een 3-kanaals opbouw: twee tweeters, twee midrange drivers plus subwoofer. Over het gehele frequentiebereik produceert de luidspreker een gedetailleerde en nauwkeurige geluidsweergave. De Class D versterker beschikt over voldoende power om ook grotere ruimtes te vullen met volle klanken.

Met Bluetooth 4.0 met aptX stream je muziek vanaf je smartphone of tablet draadloos in CD kwaliteit, inclusief online muziekdiensten (Spotify, Deezer, Napster, etc), YouTube en je eigen muziekverzameling. Je kunt muziek naar de Boomster sturen met een afstand tot maximaal 10 meter. Ook filmgeluid wordt synchroon weergegeven.

Ondersteunt je afspeelapparaat NFC, dan kun je ook gebruik maken van NFC-pairing, zodat je de speler – bijvoorbeeld je smartphone – maar een paar seconden in de buurt van de Boomster hoeft te houden om automatisch verbinding te maken.

De oplaadbare batterij levert genoeg energie voor 10 uur luisteren. Het opladen van een volledig lege batterij duurt niet langer dan drie uur. Het is ook mogelijk om normale AA (penlight) batterijen te gebruiken als de ingebouwde batterij leeg is. De Boomster is leverbaar voor een adviesprijs van 299,99 euro.

Lees ook meer informatie over het merk Teufel en bekijk onze luidspreker-special. Of bezoek de website van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE