NIEUWSAudio-Life

Avantgarde-show bij Audio-Life 29 november

Redactie HiFi.nl | 28 november 2014 | Avantgarde Acoustic
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 20 november 2014

Op 29 november staat Audio-Life in Buren in het teken van Avantgarde. Tijdens een speciale show zullen minstens drie systemen van het merk te gedemonstreerd worden, zoals het Zero-systeem, de Uno en de nieuwe XA-versterker. Ook de Duo hoornluidsprekers zijn te horen.

Het Zero systeem is een geheel actieve luidspreker waar slechts een NAS, laptop of streaming faciliteit zoals Qobus of andere bron aan gekoppeld kan worden. De Uno wordt aangestuurd door Audio Note buizenversterker. De grote trekpleister op de show is echter de nieuwe geïntegreerde XA versterker.

Deze wordt door Audio-Life als eerste in Europa gepresenteerd. De klasse A versterker is geschikt in combinatie met de hoornluidsprekers van Avantgarde, maar laat zich ook prima combineren met andere apparatuur. Een mooie bonus is dat Armin Krauss van Avantgarde zelf bij de show aanwezig is om hem te demonstreren.

Audio-Life is gevestigd aan de Hulsterstraat 26 a in Buren. Op 29 november zijn bezoekers welkom om tussen 10.00 uur tot 16.00 uur de show bij te wonen en onder het genot van een hapje en een drankje van de muziek te genieten.

Bekijk ook onze pagina's over Avantgarde en Audio-Life en bezoek de website van de winkel. Lees daarnaast onze specials over luidsprekers en versterkers.

MERK

EDITORS' CHOICE